Haugesundsgruppa inviterer til Juleverksted søndag 28. november.

Juleverksted

Haugesundsgruppa inviterer til Juleverksted søndag 28. november kl. 16.  Jippi!!! Nisser, reinsdyr, engler, fugler, juletre, lyslykt, julekort, til-fra-lapper og myyye mer! Vi storkoste oss i helga og er klare for enda ett juleverksted! Kom bli med! Hver familie vil få utdelt hvert sitt pepperkakehus og pynt som de kan lage og pynte når de kommer hjem :)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

NB! TA MED DEG: egen SAKS, fargeblyanter, blyant OG ta gjerne med GLASSKRUKKER/blikkbokser (syltetøy/maisbokser). Ta med pepperkakeformer, kjevle, brett til å frakte på om dere vil lage noe i selvtørkende leire.

Aktiviteten passer for alle! 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

TA MED:

  • saks
  • blyant/fargeblyanter
  • glasskrukker/blikkbokser - rene
  • SMÅ pepperkakeformer, kjevle, brett til å legge på

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte:  Fredag 28.11 kl 16  NB! klokkeslett- presis- IOGT-huset i 2. etasje i barnehagen (rett ved Haugaland videregående skole) -Bjørgvingata 40, Haugesund.

Foreslått deltakerpris: gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Hilde og Linda

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

28. nov 2021

Klokkeslett

16:00 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Sted

Bjørgvingata 40

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: gratis

Start: 23. november
14:30
Slutt: 27. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding