Haugesundsgruppa inviterer til familieyoga lørdag 26. november

Haugesundsgruppa ønsker å gjøre noe vi ikke har gjort så mange ganger før. Vi ønsker derfor å inviterer til Familieyoga hos Sentrum Yoga i Haugesund.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer best for familier som har barn mellom 4 og 10 år, men påmeldingen er åpen for alle :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 26. november møtes vi hos Sentrum Yoga. Her skal vi få en fantastisk time med yoga som er tilpasset barnefamilier.
Dette blir en spennende og morsom aktivitet. Det er god trening for både små og store, men også veldig lett å gjennomføre :) Derfor passer denne aktiviteten for alle, både de som er svært aktive, men også for de som ikke er så vant til å trene. Vår Yoga-lærer er en flink dame som er vant til å jobbe med både barn og voksne. 

Kanskje det er akkurat dette vi trenger før juletiden setter inn for fullt?

Den planlagte timen er tilpasset barn mellom 4 og 10 år, men både yngre og eldre barn kan være med også.

Aktiviteten er innendørs og varer i ca 1 time.

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • treningsklær det er lett å bevege seg i

NB! Yoga utføres vanligvis barføtt

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 12.45 ved inngangen til Sentrum Yoga i Skåregaten 193, Haugesund (se kart). Aktivitetsleder har rød sekk og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 25,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Solveig Helene

Frivillig aktivitetsleder i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

26. nov 2022

Klokkeslett

12:45 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Solveig Helene

Telefonnummer: 926 10 227

E-post: haugesund@enestaaendefamilier.no 

Sted

Skåregata 193, haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 25,- pr familie

Start: 20. november
10:22
Slutt: 24. november
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding