Haugesundsgruppa inviterer til FAMILIEJULEBORD søndag 5. desember.

Familiejulebord

Haugesundsgruppa inviterer dere til FAMILIEJULEBORD søndag 5. desember. Kom bli med!

Det blir et tradisjonsrikt familiejulebord som inneholder alles julefavoritter av kalde og varme retter og et stort hjemmelaget dessertbord med kaffe inkludert. Ekstra julestemning blir det også med et ekte Nisseorkester og juleverksted for alle barn.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Kiosk: Vi drikker VANN til maten. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Møt utenfor fontenen ved Rådhusplassen søndag 5. desember kl 12.30 - PRESIS! NB!. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 100 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 julebord.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

 

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Hilde og Linda

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

5. des 2021

Klokkeslett

12:30 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Sted

Rådhusplassen, Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 kr pr familie

Start: 30. november
13:30
Slutt: 3. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding