Haugesundsgruppa inviterer til å lage påskedekorasjoner MANDAG 20. mars.

Påskedekorasjon

Haugesundsgruppa inviterer dere til å lage påskedekorasjoner i naturmaterialer MANDAG 20. mars. Vi er så heldige å få lov til å være med Barnas hagelag Tysvær å lage nydelige dekorasjoner til påske. Vi skal kose oss ute i en hage, være kreative mens vi prater og drikker kakao :)

Ta gjerne med et fat, korg eller lignende til å ha dekorasjonene deres i. 

Vi gleder oss!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn i grunnskolealder (minimum 6 år).

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • fat, korg eller lignende til å ha dekorasjonen i
  • klær etter vær

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Møt på parkeringsplassen Frakkagjerd ungdomsskole MANDAG 20. mars kl 17.40 - presis. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda og Hilde

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

20. mars 2023

Klokkeslett

17:40 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda (970 19 134) og Hilde

Sted

Frakkagjerd ungdomsskole

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: gratis

Start: 12. mars
20:00
Slutt: 16. mars
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding