Haugesundsgruppa inviterer dere til våren - og til såing av frø torsdag 6. mai. NB! Kort påmeldingsfrist.

Kjøkkenhage

Haugesundsgruppa inviterer dere til våren!! Kom bli med oss å feire våren med å så frø sammen med oss torsdag 6. mai. Kanskje dukker det opp en gulrot, litt salat, en solsikke, litt persille, sommerblomster eller noe helt annet i løpet av sommeren - kom bli med så får du se! Det blir en DIGITAL- aktivitet som vi gjøre hver for oss men likevel sammen gjennom Zoom-appen. I forkant av aktiviteten henter hver familie en utstyrspakke med diverse frø og diverse til å bruke under selve aktiviteten. Tid og sted for dette kommer vi tilbake til (men blir henting av pakke tirsdag eller onsdag - ettermiddag).

Ting dere kan lete frem og ha klart selv er litt jord, noen potter eller melkekartonger.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle. 

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Aktiviteten har vi torsdag 6. mai kl 17.00 på appen zoom (gratis å laste ned) - mer info om henting av utstyrspakke kommer på sms til de familiene som får plass (men henting skjer enten tirsdag eller onsdag). NB!! Dere må laste ned Zoom på enten mobil eller pc i forkant av aktiviteten. 

Foreslått deltakerpris: Gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vennlig hilsen

Hilde og Linda

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

6. mai 2021

Klokkeslett

17:00 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 2. mai
19:30
Slutt: 4. mai
10:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding