Haugesundsgruppa inviterer dere til trampolineparken Rush mandag 22. juni.

Rush

Haugesundsgruppa inviterer til trampolineparken Rush mandag 22. juni! Eeeeendelig åpner Rush i Haugesund - og vi er suuuper klare! Er dere???? Kom å hopp med oss! 

Velkommen til et eldorado av trampoliner på både vegger og gulv!  Du øve på hopp og triks, kaste deg ut på airbag'er fra høye tårn, spille basket- eller kanonball på trampolinebane og kjempe som en gladiator. Her utfordres alle, uansett alder og nivå.

Det er barna som skal hoppe rundt, mens vi foreldre sitter samlet oppe i cafeen hvor kan se utover parkens aktiviteter. Barna begynner hopping etter et sikkerhetskurs, vi har 1,5 time å hoppe. De yngste barna må ha med følge inne i parken. Etter hopping blir det pizza og drikke til alle barna! 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aldersgrense er 5 år og opp.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Alle som skal være med oss på denne aktiviteten MÅ fylle ut et egenerklæringsskjema - det finner du her:  https://rushnor.booknow.software/no/bnow__newwaiver?site=a0I1t000000NLpc

Ta med: Drikkeflasker og godt humør! RUSH antiskli SOKKER om dere har!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Møt utenfor Rush Haugesund mandag 22. juni kl 16.30 - presis! 

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr barn. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 rush NB! Vi tar KUN i mot betaling via VIPP - av smittevernhensyn.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmelding. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

lederne

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

22. juni 2020

Klokkeslett

16:30 - 19:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde, Analyn og Linda (970 19 134)

Sted

Rush Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr pr barn

Start: 4. juni
12:00
Slutt: 17. juni
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding