Haugesundsgruppa inviterer dere til hobbyverksted NUMMER 2 fredag 26. februar kl. 18.30.

Hobbyverksted

Haugesundsgruppa inviterer dere til hobbyverksted NUMMER 2 fredag 26. februar kl. 18.30. Dette var så gøy at vi gjentar det hele! Denne gangen skal vi også kose oss med å lage kort, kanskje lage en 'levende' slange, perle, nålefilte og lage kreative figurer i selvtørkende leire. Kom bli med å se ha vi finner på!

Vi tar også med en liten matbit til alle :)

Vi lager 2 hobbyverksted etter hverandre da vi ikke kan samles så mange inne nå. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Ta med: EGNE sakser, SMÅ PEPPERKAKE.UTSTIKKERE (hjerte, stjerne ol) og et BRETT til å frakte leirfigurer på.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter. Vi forventer at ALLE er med å rydder og ingen går før ting er rent og pent. 

Oppmøte: Fredag 26. februar klokken 18.30 PRESIS på IOGT-huset i 2. etasje i barnehagen (rett ved Haugaland videregående skole) -Bjørgvingata 40, Haugesund. 

Foreslått deltakerpris: Gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vennlig hilsen

Hilde og Linda

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

26. feb 2021

Klokkeslett

18:30 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Sted

Bjørgvinsgata 40

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: gratis

Start: 17. februar
12:50
Slutt: 24. februar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding