Haugesundsgruppa inviterer dere på overnattingstur til vakre Sauda og dagsbesøk på badeland tirsdag 21. juli til torsdag 23. juli.

Sauda

Haugesundsgruppa inviterer dere til vakre Sauda på overnattingstur tirsdag 21. juli til torsdag 23. juli (2 netter overnatting). Vi skal overnatte i hyttene til Sauda Fjordhotell, hver familie får sin egen hytte. Vi skal en tur i det flotte badelandet i Sauda sentrum (basseng med varmt vann, sklier, klatrevegg - vi kan dyppe oss både ute og inne), rusletur rundt i Sauda, kanskje et besøk i Eventyrskogen, sommeraktiviteter ved Sauda Fjordhotell (kanskje prøve litt frisbeegolf eller badmington, og avslutter dagen med er bad i Saudasjøen), og et besøk til majestetiske Svandalsfossen blir det også. Vi spiser alle måltider sammen, frokost spiser vi på Sauda Fjordhotell, lunch og middager spiser vi på utvalgte steder. På hjemveien stanser vi i Vikedal og spiser middag på Vikedal Vertshus. 

Vi gleder oss masse!! Kom bli med oss! 

Vi ønsker at familiene som er med oss på denne overnattingsturen har deltatt på et par av våre aktiviteter tidligere, slik at vi kjenner dere litt  :)

Aktiviteten passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Oppmøte: Sauda Fjordhotell tirsdag 21. juli mellom kl 15-17. Det tar i underkant av 2 timer å kjøre fra Haugesund til Sauda. 

Ta med: Drikkeflasker, badeklær og håndklær, klær etter vær, og godt humør! Har dere noen kjekke uteleker, ta de gjerne med :)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Foreslått deltakerpris: Kr 200 per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 Sauda

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes. NB! Vi ta KUN i mot VIPPS - smittevernhensyn.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig lørdag. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vennlig hilsen

Hilde og Linda

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

21. juli - 23. juli 2020

Klokkeslett

15:00 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Sted

Sauda Fjordhotell

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 200 kr per familie

Start: 14. juli
10:00
Slutt: 18. juli
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding