Haugesundgruppa inviterer til teateret JUL PÅ MÅNETOPPEN mandag 29. november

Haugesundsgruppa gleder seg til jul, og derfor inviterer vi til en koselig teaterstund for å se en ny dramatisering av vår kjente og kjære "Jul på Månetoppen".

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra ca 5 år og oppover

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Mandag 29. november drar vi til Festiviteten for å se "Jul på Månetoppen". Dette blir en koselig teaterstund i førjulstiden.

Vi starter klokken 18.15 og ferdige ca 19.45

Litt informasjon om teaterstykket:
Det nærmer seg jul og Jentungen må skynde seg å nisse streker sånn at hun får langlue. Men det er ikke så lett å få til når ting ikke er helt som det skal. Nissepappa skal ut å reise og Nissekusine plumper ut med en stor hemmelighet. Det er ingen blåtime og på en tur til Blåfjell møter hun en Blånissegutt som beskylder Rødnissene for å stjele alle blåbærene. Kan det være sant? Og hvordan skal de løse problemene mellom Rødnisser og Blånisser?

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • snacks

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: PRESIS Kl 18.15 ved fontenen på Rådhusplassen. Her tar vi en enkel hilserunde før vi går inn i samlet flokk.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr famile. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 Månetoppen.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din e-postadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Solveig Helene og Jessica Elisabeth

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

29. nov 2021

Klokkeslett

18:15 - 19:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Solveig Helene og Jessica Elisabeth

Telefonnummer: 926 10 227

E- post: haugesund@enestaaendefamilier.no

Sted

Festiviteten, Knut Knutsen O.A.S gate 4, 5528 Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr familie

Start: 23. november
15:35
Slutt: 26. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding