Haugesundgruppa inviterer til Julekos anno 1920.

Haugesundsgruppa inviterer dere med til å besøke koselige Kortanes anno 1920 nå 2. desember kl.17.15 presis. De gjør klar til jul, 100 år tilbake i tid. Juleeventyr og så blir grøten klar.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som liker å se på teater og spise grøt.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Tiden før jul er travel, og det var den i gamledager også. På Kortanes skal det gjøres klart til julefeiring, men ikke alle er like flinke å få ting gjort...vi møter Elsa Aanensen og Nina Sele som hushjelper, lærer om juletradisjoner før i tiden, og det hele avsluttes med julegrøt.

Her kan du se en reportasje fra tidligere:

https://tvh.no/2019/12/03/slik-var-jula-i-haugesund-for-100-ar-siden/

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Oppmøte: Møt presis 17.15!!! På sørsiden av Trafikkhuset i Sundgaten 175. Forestillingen foregår på seilloftet og avsluttes med grøt i Jaktas.

Ta med: Godt humør og drikkeflaske

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: GRATIS

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er påmeldt. ALLE får plass på denne aktiviteten :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. 

Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Nå etter gjenåpningen av landet fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. KOM FRISK - VASK HENDA OFTE - HOST I ARMHULEN.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Jessica Elisabeth 

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

2. des 2021

Klokkeslett

17:15 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Jessica Elisabeth Hansen

Tlf: 91118849

Sted

Sundgaten 175.

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis!

Start: 23. november
21:55
Slutt: 25. desember
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding