UTSATT til april Haugesundsgruppa inviterer til kinopremieren til Heksene.

Heksene

Haugesundsgruppa inviterer dere til kinopremieren til Heksene i mars. Barna får hver sin meny med drikke og popcorn. 

'Roald Dahls elskede historie Heksene, får nytt liv i denne visuelt innovative filmen. En morsom og hjertevarm historie om en ung foreldreløs gutt som i slutten av 1967 skal bo hos sin kjærlige bestemor i den lille byen Dempolis, Alabama. Når gutten og bestemoren hans møter en glamorøs, men djevelsk heks, tar de tilflukt på et overdådig hotell. Dessverre ankommer de samtidig som Storheksa har samlet alle ‘kollegaene’ sine fra hele verden for å gjennomføre den onde planene hennes.'

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Filmen har 9 års aldersgrense, yngre barn kan være med i følge med voksne - men se gjerne filmens trailer. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Edda kino mars 

Foreslått deltakerpris: Kr 50 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 Heksene

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Vennlig hilsen

Hilde og Linda

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

25. april 2021

Klokkeslett

18:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Sted

Edda kino

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per familie

Start: 20. april
18:00
Slutt: 20. april
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding