Karmøygruppa ønsker å invitere dere til bowling og pizza torsdag 27 februar kl 17.45.

Karmøygruppa tar turen til Sheiken bowling torsdag 27 februar kl 17.45.  Både store og små får lov til å prøve seg. Det blir også pizza og brus til alle!

Blir du med du også?

Aktiviteten passer for familier med barn fra 5 års alder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse på ønskelisten torsdag 20.02.2020. Vi sender ut mail etter påmelding er avsluttet til de familiene som har fått plass på aktiviteten. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post. NB!! Sjekk e-posten deres jevnlig og sjekk søppelposten. NB!!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kiosk handling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: inne på Sheiken bowling klokken torsdag 27 februar kl 17.45. Her hilser vi på hverandre og bowler litt først før pizza blir servert. Lederne er lette å få øye på i sine gule vester med "Er du enestående?" på ryggen. 

Foreslått deltakerpris: 50 kr per familie. Betales VED OPPMØTE via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8021 bowling.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Yeleni og Analyn

IOGTs Enestående familier Karmøy

Informasjon

Dato

27. feb 2020

Klokkeslett

17:45 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Analyn tlf: 413 76 412

Yeleni tlf: 979 55 924

Sted

Sheiken bowling

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per familie

Start: 20. februar
21:20
Slutt: 24. februar
21:20

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding