Karmøygruppa inviterer til Sauda skisenter lørdag 29. februar

Lørdag 29. februar drar Karmøygruppa for å stå slalom. Vi satser på bra snøforholdene og godt skiføre!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 7 års alder og oppover.

PS! Turen som var planlagt til i morgen er utsatt pga. dårlig vær til neste lørdag 29. februar.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 29. februar tar vi turen til Sauda skitrekk. Her er planen at de som vil kan gå på slalom og andre har mulighet til å gå på langrenn eller ake.

Vi holder på til ca kl 15.30. 

Ta med: God matpakke og nok å drikke. Vi møtes i løpet av dagen for å spise sammen og bli bedre kjent. Du kan velge mellom pølse, ostepølser og hamburger. Skriv i kommentarfelt hva dere ønsker å spisse (av de tre nevnte).

Slalomski/langrenn: Ta med eget utstyr om du har eller prøv å få lånt av venner eller bekjente.
Evt sjekke om en utlånsentral kan låne deg/dere utstyr (vet at «skattekammeret» i Kopervik/Haugesund har utstyr til utlån)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Oppmøte: Bussen skal stoppe to ganger: en i Kopervik og en på Raglamyr.

Kopervik kjøpesenter kl 7.50

Raglamyr Amanda (sør side) kl 8.30 

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr familie. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8021 Sauda.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Yeleni (97955924) 

IOGTs Enestående familier Karmøy

Informasjon

Dato

29. feb 2020

Klokkeslett

7:50 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Yeleni Madsen

Tlf: 97955924

E- post: karmoy@enestaaendefamilier.no 

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 21. februar
21:30
Slutt: 26. februar
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding