Karmøygruppa inviterer til Rush trampolinepark onsdag 5. april kl. 16.00

https://www.rushtrampolinepark.no/haugesund/gallery#images-24

Karmøygruppa innviterer til et elderado av trampoliner på både vegger og gulv. Du kan øve på hopp og triks, kaste deg ut på Airbager fra høye tårn, spille basket - eller kanonball på trampolinebane og kjempe som en gladiator. Her utfordres alle uansett alder og nivå. Både voksne og barn kan få hoppe om de ønsker det, de andre voksne som ikke vil hoppe kan sitte i cafeen og se ut over parkens aktiviteter. Det blir servert pizza til alle etter endt hoppetid. Skriv i kommentarfelt dersom du skal hoppe med ditt barn. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl. 16.00 ved hovedinngangen til Rush trampolinepark. Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre før vi går sammen inn for å hoppe.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen 

Elin

Frivillig leder i IOGTs Enestående familier Karmøy

Informasjon

Dato

5. april 2023

Klokkeslett

16:00 - 18:45

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn Elin 

Telefonnummer 913 12 586

E- post karmoy@enestaaendefamilier.no

Sted

Norheimsmarka 11

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per familie

Start: 2. mars
12:47
Slutt: 29. mars
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding