Karmøygruppa inviterer til Røldal skisenter lørdag 22. januar

Lørdag 22. januar tar vi turen til Røldal skitrekk. Det er mulig å gå på slalom, langrenn eller ake. Skriv i kommentar felt dersom dere skal stå på slalom slik at vi kjøper inn dagskort.  Vi skal også bestille pølser/hamburger, skriv i kommentarfelt hva dere ønsker å spisse :) 

Aktiviteten passer for familier som liker seg ute.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

 

Ta med deg: 

  • Slalom eller langrennski og staver eller akebrett. Det er mulig å ta med alle tre dersom dere ønsker det. 
  • varme klær og ekstra sett med tørre votter og sokker.
  • sekk
  • vannflasker
  • termos med varmt vann
  • kopper

Lederne tar med: 

  • Kakaopulver
  • Kvikk-lunsj og klementiner. 

Gis ut før vi går ut av buss -pass på å ha plass i sekken din :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Transport: Vi har leiet en buss. Det skal vær tomme setter mellom hver familie. 

Oppmøte: Kl 8.30 på Håvik terminal. Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og kjører så avgårde i samlet flokk.

Retur: Planlagt kjøring fra Sauda skisenter Kl 15.15  (avtales ved ankomst). 

Foreslått deltakerpris: Kr 100 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8021 Skitur

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. klarer å få med deg og dine også.

Etter gjenåpningen av landet i september fortsetter vi å følge myndighetenes råd og anbefalinger. Nye smittevernregler fra 9. desember: Hold avstand til andre enn egne barn. Bruk munnbind der avstand ikke kan overholdes.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det derfor slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Karmøy

Informasjon

Dato

22. jan 2022

Klokkeslett

8:30 - 15:15

Kontakt aktivitetsansvarlig

Yeleni Madsen tlf. 97955924

Sted

Håvik terminal

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 pr familie

Start: 5. januar
16:13
Slutt: 19. januar
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding