Karmøygruppa inviterer til Kongeparken lørdag 20. august

Karmøygruppa inviterer til en fantastisk dag med mange kjekke opplevelser i Kongeparken lørdag 20. august. Kongeparken er en familiepark med aktiviteter for alle aldre med over 60 ulike aktiviteter. Kom bli med oss på en fartsfylt og spennende tur. Vi har leid inn egen buss bare til oss så vi kjører sammen fra Håvik terminal. 

Hver familie vil få utdelt 'matkuponger' til å bruke i løpet av dagen. Nærmere info vil dere få på selve dagen. 

Kom og bli med oss på en fartsfylt og spennende tur!

Aktiviteten passer for alle familier. Familier med barn høyere en 90 cm vil bli prioritert. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Ta med deg: 

  • Drikkeflasker og niste til reisen til og fra!
  • Badetøy om de minste vil leke i vannparken - ellers klær etter vær.

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Håvik terminal presis klokken 08.15 lørdag 20 .august. Vi har en ferje vi skal nå og det er derfor viktig at alle møter presis, da vi ikke har anledning til å vente på noen.Retur fra Kongeparken blir ca kl 17, detaljer går vi igjennom på selve dagen.

Foreslått deltakerpris: Kr 150,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen 

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Karmøy

Informasjon

Dato

20. aug 2022

Klokkeslett

8:15 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Elin Torgersen tlf. 91312586

Yeleni Madsen tlf. 97955924

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150 Kr pr familie

Start: 26. juli
20:38
Slutt: 10. august
20:38

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding