Karmøygruppa inviterer til klatreparken Høyt og Lavt i Nedstrand tirsdag 07 juli

Karmøygruppa inviterer dere til klatreparken Høyt og Lavt i Nedstrand 07. juli. Kom bli med oss høyt oppe i tretoppene!!  Litt høydeskrekk skal vi overvinne - sammen! Vi har leid inn egen buss bare til oss så vi kjører sammen fra Håvik terminal.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne! Aktiviteten passer for alle :)

Barn under 6 år må følges i løypene av ansvarlig voksen i grønne løyper.
Barn under 12 år må følges i løypene av ansvarlig voksen i blå, rød og sorte løyper.

Alle som skal klatre går igjennom en opplæringsløype før vi setter i gang :)

Skriv i meldingsboksen ved påmelding dersom du som voksen IKKE skal klatre (har barn 12 år eller eldre).

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Matpakke, drikkeflaske og godt humør!

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter. NB VIKTIG: Barn under 12 år MÅ klatre sammen med en voksen (18 år), barn 12 år og eldre kan klatre på egenhånd. 

Egenerklæringsskjema MÅ fylles ut - link og info står også i mailen som sendes ut til dere som får plass på aktiviteten: https://hoytlavt.no/nedstrand/egenerklaeringsskjema/

Oppmøte: Håvik terminal presis kl 9.15 tirsdag den 07. juli. Retur fra Klatreparken blir ca kl 16, detaljer går vi igjennom på selve dagen.

Kiosk: Det finnes kiosk på området. Den bruker vi IKKE, i solidaritet med de familiene som ikke har mulighet til å handle her.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: Kr 100,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8021 klatring.

Vi tar KUN i mot betaling via VIPPS - dette av smittevernhensyn i disse koronatider.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Dere kan lese mer om klatreparken her:  https://hoytlavt.no/nedstrand/

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig torsdag. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Frivillige ledere

i IOGTs Enestående familier Karmøy

Informasjon

Dato

7. juli 2020

Klokkeslett

9:15 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Yeleni Madsen tlf. 97955924

Elin Torgersen tlf. 91312586

Sted

Håvik terminal

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 kr pr familie

Start: 26. juni
7:00
Slutt: 4. juli
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding