Haugesundsgruppa ønsker å inviterer dere til dagstur til Akvariet i Bergen lørdag 2. juni.

Akvariet i Berge

Lørdag 2. juni tar vi på oss reisestøvler og drar avgårde til Akvariet i Bergen - det er Norges største akvarium og en av Bergens største turistattraksjoner. Her blir det laget gode opplevelser og minner for livet til både store og små!

Akvariet i Bergen har over 60 små og store akvarier, hvor man kan se alle de fascinerende skapningene som lever under havoverflaten. I tillegg til å bli kjent med torsken og de andre som bor i havet langs norskekysten, kan du blant annet møte krokodiller, slanger og silkeaper i vårt tropiske avdeling. Hver dag kan du oppleve pingvinfôring og sjøløveshow. Ulike fôringer og aktiviteter hver time, samt filmer vises i kinoen. 

Kom bli med oss på en lærerik og spennende tur!

Vi har leid inn egen buss og kjører sammen fra Flotmyr. NB! De 4 første setene i bussen er forbeholdt ledere med barn (vi må ha kontakt med bussjåfør og gi beskjeder mm).

Oppmøte: Møt på Flotmyr klokken 07.30 lørdag 2. juni 2018. Vi har en ferje vi skal nå og det er derfor viktig at alle møter presis, da vi ikke har anledning til å vente på noen. Retur fra Akvariet vil bli ca kl 17.

Aktiviteten passer for familier med barn fra 3 år og oppover.

Vår foreslåtte deltakerpris: 50 kr pr barn og 100 kr per voksen. Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel. Legg gjerne i en konvolutt med navnet deres på. Dette inkluderer buss og ferje t/r Akvariet, samt inngangsbilletter.

Ta med: Det vil bli en lang tur, så ta med nok mat og drikke til både tur og retur, samt matpakke til å spise når vi er på Akvariet.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse torsdag 24.05 kl 22. Vi sender ut mail innen søndagskveld 27. mai til dere som har fått plass på aktiviteten. NB!!!! Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

NB! BARNESETER må dere evt ta med selv dersom det er behov for det.

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks . Her legger vi ut 'siste-liten' plasser og beskjeder blant annet.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

2. juni 2018

Klokkeslett

7:30 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Flotmyr

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per barn og 100 kr per voksen

Start: 24. mai
22:00
Slutt: 27. mai
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding