Haugesundsgruppa ønsker å invitere dere til mat og ‘Christmas with Nordic Tenors’ søndag 16. desember.

Christmas with Nordic Tenors

Haugesundsgruppa ønsker å invitere dere til mat og ‘Christmas with Nordic Tenors’ søndag 16. desember.

Er dere klare for 'himmelske' toner og vakker klang - ja, da må dere bli med oss!

"Nordic Tenors gir deg en vakker og underholdende julekonsert som garantert vil sette deg i den gode julestemningen. Med sine unike stemmer, skaper de tre tenorene en førjulsstund utenom det vanlige. Sammen med sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen, byr Nordic Tenors på en opplevelse fylt med varme og humor, og et julerepertoar bygget på høytid og tradisjon.

Nordic Tenors består av tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes. Gruppen har tidligere vunnet Komiprisen, vært kongelige toastmastere, åpnet den nye operaen i Oslo og har vunnet publikums hjerter over hele landet."

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes først for et godt måltid på ‘Dattera til Lothes’. Det blir deilige burgere på alle ! Når vi er gode og mette og har pratet og kost oss litt – tutler vi oss sammen til Festiviteten for å høre på fantastiske stemmer!

Oppmøte: inne på ‘Dattera til Lothes’ søndag 16. desember klokken 16.30. Møt presis.

Aktiviteten passer for familier med større barn/ungdommer.

Vår foreslåtte deltakerpris: 50 kr per person. Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse til ønskelisten søndag 02.12. klokken 20.

Vi sender ut mail onsdag 12.desember til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Vi har begrensa med plasser og på dette arrangementet er billettene forhåndsbetalt så vi setter stor pris på en tilbakemelding hvis du blir forhindret fra å komme. På den måten kan andre familier fra ønskelista få gleden av å få være med oss denne dagen.

Når du står på ønskeliste vet vi at du og dine gjerne vil bli med. Dersom dere ikke er blant de heldige som får plass på denne aktiviteten i første omgang, blir dere værende på denne ønskelista. Får vi ledige plasser (sykdomsforfall o.l) tar vi kontakt om vi klarer å få med deg og dine også. En slik hyggelig henvendelse fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

På stedet er det kiosk, av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå kioskhandling på tur med oss. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd.

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks . Her legger vi ut 'siste-liten' plasser og beskjeder blant annet.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

16. des 2018

Klokkeslett

16:30 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Dattera til Lothes, Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per person

Start: 2. desember
20:00
Slutt: 12. desember
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding