Haugesundsgruppa inviterer ungdommene til 'Kinoens dag' for å se filmen ‘Skjelvet’ i Tysværtunet lørdag 3. november.

Skjelvet

Vi møtes inne ved inngangen til Tysværtunet, hvor vi samles og hilser på hverandre. Ungdommene vil så få både slush og popcorn som de kan kose seg med under filmen. Vi går deretter rett inn i kinosalen og snurrer film!  

Etter filmen samles vi igjen og setter oss godt til rett i cafeen og spiser burgere og prater!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Aktiviteten passer for familier med barn/ungdommer fra 12 år og oppover.  Filmen ‘Skjelvet’ har 15 års aldersgrense, det vil si at barn ned til 12 år kan se filmen med voksne.

Oppmøte: inne ved inngangen til Tysværtunet, Aksdal lørdag 3. november klokken 19.00 Viktig at dere er presis. Vi ledere er allerede på en annen kinoaktivitet for yngre barn og kommer direkte fra denne for å møte dere.

Vår foreslåtte deltakerpris: Gratis!

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse til ønskelisten søndag 28.10 kl 20.

Vi sender ut mail innen onsdag 31. oktober til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Om filmen ‘Skjelvet’: I 1904 ble Oslo rammet av et jordskjelv med styrke 5,4 på Richters skala. Skjelvet førte til betydelige ødeleggelser. Men heldigvis, ingen menneskeliv gikk tapt. Geologiske undersøkelser viser at faren for et nytt og større jordskjelv kan være reel. Nesten ukentlig registreres det bevegelser i og rundt Oslo. 
Hva vil skje dersom et langt større jordskjelv treffer hovedstaden?

SKJELVET er oppfølgeren til katastrofefilmen BØLGEN. Denne gangen er det ikke en bygd på Vestlandet som er truet - det er Norges hovedstad!

Vi har begrensa med plasser og på dette arrangementet er billettene forhåndsbetalt så vi setter stor pris på en tilbakemelding hvis du blir forhindret fra å komme. På den måten kan andre familier fra ønskelista få gleden av å få være med denne dagen.

På stedet er det kiosk, av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset oppfordrer vi som vanlig alle til å unngå kioskhandling på tur med oss. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd.

Vi ledere har på oss gul vest slik at dere finner oss lett.

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

3. nov 2018

Klokkeslett

19:00 - 21:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Tysværtunet, Aksdal

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 28. oktober
20:00
Slutt: 31. oktober
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding