Haugesundsgruppa inviterer til tur og strandbesøk på Åkrasanden - søndag 24. mai.

Åkra

Haugesundsgruppa inviterer dere til en tur langs vakre Åkrasanden søndag 24. mai.  Det blir lunch til alle og kanskje et lite bad for de vågale av oss!?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør! Badeklær og håndklær om dere er tøffere enn toget!  Vi tar med lunch til alle - innpakket påsmurt (ost og skinke) fra Naturbakst. 

Oppmøte: søndag 24. mai kl 11 - presis- på parkeringsplassen i nordenden av Åkrasanden (ved Barnehagen).

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Foreslått deltakerpris: gratis. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Alle får plass når de melder seg på denne aktiviteten :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

lederne

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

24. mai 2020

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda mob 970 19 134 

Sted

Stongvegen 60, Åkrehamn

Pris: gratis

Start: 17. mai
22:30
Slutt: 22. mai
14:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding