Haugesundsgruppa inviterer til tur med lunch til Ryvarden Kulturfyr torsdag 21. mai.

Ryvarden

Haugesundsgruppa benytter seg av lovet finvær og ønsker å invitere dere til lunch ved fantastiske Ryvarden kulturfyr i Sveio torsdag 21.mai. Kom bli med oss å nyt lunch med verdens flotteste havutsikt! Vi tar med lunch til alle sammen :)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle. Turen er ikke lang - ca 5 km t/r på grusvei. Barnevogn går fint.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør! Vi tar med innpakket lunch til alle fra Naturbakst (påsmurt med ost og skinke). 

Oppmøte: Torsdag 21, mai kl 11- presis - på parkeringsplassen ved inngangen til stien til Ryvarden fyr. Kjør: riksveg 541 til skilt Mølstrevåg- ta av og kjør veien til endes ( ca 30 min å kjøre fra Haugesund). Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og tusler avgårde i samlet flokk. Alle må komme seg til og fra Ryvarden selv. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Foreslått deltakerpris: Gratis. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Alle får plass på aktiviteten!

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Hilde og Linda

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

21. mai 2020

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda mob 970 19134

Sted

Ryvarden

Pris: Gratis

Start: 17. mai
21:50
Slutt: 20. mai
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding