Haugesundsgruppa inviterer til teaterforestillingen 'Aladdin og Pyramidens Mysterium' og grøt lørdag 4. november.

Aladdin og Pyramidens Mysterium

Haugesundsgruppa inviterer dere til teaterforestillingen 'Aladdin og Pyramidens Mysterium' og grøt på Hemmingstad Kultursenter lørdag 04.11.17. Dette blir kjekt for store og små!!

Oppmøte: Ved inngangen til Hemmingstad Kultursenter lørdag 04.11.17 klokken 13.20. Det er viktig at dere møter presis, det er ikke nummererte seter så vi ønsker å være litt tidlig ute for å få noenlunde gode plasser. Etter teaterforestillingen går vi opp i cafeen og spiser grøt og koser oss videre :)

Parkering kan man enten gjøre ved Hemmingstad Kultursenter, eller ved Plantasjen/Rema 1000 dersom det er dårlig med plass. Beregn inn litt ekstra gåtid da. 

Aktiviteten passer for familier med både små og store barn.

Vår foreslåtte deltakerpris: 30 kr pr barn og 40 kr pr voksen. Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel. Lever gjerne inn i konvolutt med navn på. 

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse torsdag 26.10 kl 20. Påmelding stenges søndag 29. oktober kl 21. Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten. For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn. 

Vi sender ut mail innen mandag 30. oktober til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Vi har begrensa med plasser og på dette arrangementet er billettene forhåndsbetalt så vi setter stor pris på en tilbakemelding hvis du blir forhindra fra å komme. På den måten kan andre familier fra ønskelista få gleden av å få være med denne dagen. 
Når du står på ønskeliste vet vi at du og dine gjerne vil bli med. Dersom dere ikke er blant de heldige som får plass på denne aktiviteten i første omgang, blir dere værende på denne ønskelista. Får vi ledige plasser (sykdomsforfall o.l). tar vi kontakt om vi klarer å få med deg og dine også. En slik hyggelig henvendelse fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen, så vet du det :) 

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

4. nov 2017

Klokkeslett

13:20 - 16:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Hemmingstad Kultursenter

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr pr barn og 40 kr pr voksen.

Start: 26. oktober
20:00
Slutt: 29. oktober
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding