Haugesundsgruppa inviterer til Skogspretten aktivitetspark i Sandnes søndag 26. juli.

Skogspretten

Haugesundsgruppa inviterer dere til Skogspretten aktivitetspark i Sandnes søndag 26. juli. Skogsprett er designet for å lage unike, luftige og spennende naturopplevelse for hele familien. Gøy for alle! I nettparken kan du sammen med hele familien hoppe og sprette i opptil 12 meter over bakken helt uten tradisjonelle sikringer.

Her er store nett, sklier og tunneler. Perfekt balanse, motorikk og bevegelighetstrening alt dette samtidig som man får trent lattermusklene!

Vi begynner med klatring (2 timer), deretter blir det lunch på alle (lapskaus og drikke), og så er det frilek og hopp og sprett i klatrenettene!

På hjemveien kjører vi innom Stavanger og spiser middag på Egon :)

VIKTIG! Barna MÅ være over 120 cm, dette er et krav fra klatreparken. Blir de målt under får de ikke lov å klatre. Voksne må være under 120 kg. Barn mellom 120-130 cm MÅ ha følge med voksen, barn OVER 130 cm kan klatre på egenhånd. 

NB! Dersom du som VOKSEN IKKE skal klatre (barna dine er over 130 cm) skriv dette i kommentarfeltet ved påmelding! NB!!

Vi har egen buss som kjører oss :)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn over 120 cm.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Oppmøte: Møt på Flotmyr søndag 26. juli klokken 07.15 - presis! Vi har en ferje å nå og har ikke mulighet til å vente. Lederne er lette å få øye på. Her hilser vi på hverandre og så kjører vi avgårde i egen buss.

LES MER HER: https://skogsprett.no/

Ta med: Drikkeflasker, litt ekstra mat og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Foreslått deltakerpris: 150 kr per familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 skogsprett 

Kun VIPPS- smittevernhensyn. 

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig 15. mars. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

lederne

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

26. juli 2020

Klokkeslett

7:15 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Sted

Flotmyr

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150 kr per familie

Start: 19. juli
20:30
Slutt: 23. juli
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding