Haugesundsgruppa inviterer til sjørøvertokt med seilskuta Johanne Karine Torsdag 16. september. FØRSTEMANN TIL MØLLA! NB KORT SVARFRIST!

Sjørøvertokt med seilskuta Johanne Karine

Haugesundsgruppa inviterer til sjørøvertokt med seilskuta Johanne Karine Torsdag 16. september kl.16.15. Er dere klare for å dra ut på sjørøvertokt å leite etter den store skatten på Bukkøy?

KLE DERE gjerne UT SOM SJØRØVERE!

HIV O' HOI!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn som lIker en båttur og en sjørøvertokt.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Turen går fra Haugesjøen, de gamle sjøhusene på Kortanes, nord på Risøya. Vi seiler igjennom Smedasundet og videre til Bukkøy. Vi går i land å leter etter den store skatten. Ta gjerne med kveldsmat og noe snacks, som vi kan kose oss med på vei tilbake. Turen varer i ca. 3 timer og dere møter kl.16.15 presis hos Haugesjøen på Risøy. Kle dere etter været.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: Drikkeflasker, kveldsmat, snacks og godt humør!

kle deg etter været!:)

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk gjerne med barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Møt på Haugesjøen, Risøy torsdag 16.september. NB!! Klokkeslett - MØT KL 16.15 presis. Redningsvester er ombord i båten.

Foreslått deltakerpris: GRATIS!!!

NB! KORT Påmelding: Førstemann til mølla aktivitet! Melder du deg på har du fått plass! Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du HAR FÅTT PLASS. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er da lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

Jessica Elisabeth Hansen og Solveig Helene.

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund.

Informasjon

Dato

16. sep 2021

Klokkeslett

16:15 - 19:15

Kontakt aktivitetsansvarlig

Jessica Elisabeth: 91 11 88 49

Solveig Helene: 926 10 227

haugesund@enestaaendefamilier.no

Sted

Haugesjøen

Antall plasser: 20 Gjenværende: 3

Pris: 0

Start: 13. september
14:05
Slutt: 15. september
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding