Haugesundsgruppa inviterer til sjørøvertokt med seilskuta Johanne Karine søndag 22. september.

Sjørøvertokt med seilskuta Johanne Karine

Haugesundsgruppa inviterer til sjørøvertokt med seilskuta Johanne Karine søndag 22. september. Er dere klare for å dra ut på sjørøvertokt med en ekte (sjørøver)seilskute og hilse på 'ekte' sjørøvere?!

Turen går fra indrekai gjennom Smedasundet og rundt Risøy. Vi går i land på Risøy og får være med på sjørøverteater før vi igjen går ombord i båten for retur. Turen varer rundt 1 time. Oppmøte kl 11.45 ved Amanda hotell.

Etter sjørøverturen tar vi oss en liten gåtur og det blir en søt overraskelse til barna! :) 

KLE DERE gjerne UT SOM SJØRØVERE!

HIV O' HOI!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: Møt på indrekai ved Amanda hotell søndag 22. september. NB!! Klokkeslett - MØT KL 11.45 presis. Redningsvester er ombord i båten. 

Ta med: Gull og diamanter og godt humør!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: GRATIS

Påmelding: Meld dere på ønskelisten. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig - dere som får plass vil få e-post om plass etter påmelding er stengt. Derfor viktig å sjekke e-post!

Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen lederne

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

22. sep 2019

Klokkeslett

11:45 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (97019134)

Sted

Hotell Amanda

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 4. september
16:00
Slutt: 11. september
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding