Haugesundsgruppa inviterer til Romjulsmiddag på Ilforno fredag 27. desember.

Romjulsmiddag

Haugesundsgruppa inviterer dere til Romjulsmiddag og god prat på Ilforno fredag 27. desember! 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse. Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Oppmøte: Inne på Ilforno fredag 27. desember klokken 18.00. Møt presis. Lederne står med vester med "Er du enestående?" på ryggen.

MENYVALG: NB! Viktig at dere skriver i påmeldingen hvilken meny dere velger - husk å skrive voksen eller barn (12 år eller yngre) -(dersom dere ikke skriver noe velger vi for dere). Dere må selv huske hva dere har bestilt NB!!

Valg 1 Pizza Margarita (denne er uten kjøtt)

Valg 2 Pizza Pepperoni

Valg 3 Lasagne (kjøttdeig)

Valg 4 Pasta Napoli (denne er med biffkjøtt)

Vi drikker alle vann til maten :)

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: Kr 100 pr familie. Betales ved oppmøte via Kjøp og betal-knappen i VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 ilforno

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Har du ikke VIPPS, kan du selvsagt betale med kontanter.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig som mulig torsdag 26.12.19.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss!

Vennlig hilsen lederne

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

27. des 2019

Klokkeslett

18:00 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde  tlf: 981 59 59 4

Linda  tlf: 970 19 134

Sted

IlForno Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 100 kr per familie

Start: 23. desember
19:00
Slutt: 26. desember
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding