Haugesundsgruppa inviterer til pizza og 'The Cop and The Captain' show i Festiviteten ONSDAG 15.11.17.

The Cop and The Captain

Haugesundsgruppa inviterer dere til pizza og 'The Cop and The Captain' show ONSDAG 15. november.

Er dere klare for litt galskap, magi og tankelesing? Det er vi! 

Litt om showet: Captain Frodo har gjort karriere av å gjøre ting en skulle tro var umulig. Han har tatt i bruk sin ekstreme fysikk til å overraske, sjokkere og begeistre sitt publikum. Hans glansnummer er når han trer kroppen gjennom to tennisracketer, men høydepunktene vil stå i kø denne kvelden.
Vidar Hansen: Politimannen som blander tankelesing og underholdning. Hans unike blanding av humor, overraskelse og tankelesing har gjort Vidar til en ettertraktet underholder og foredragsholder.
Sammen har Captain Frodo og Vidar Hansen nå laget et show som vil underholde, sjokkere og overraske. I tillegg til at det er morsomt.

Oppmøte: Vi møtes ved Dolly Dimples onsdag 15.11.17 klokken 17.
Her spiser vi mens praten går, før vi går samlet opp til Festiviteten og gjør oss klare til nye opplevelser.

Aldersgrense: Dette showet passer best for de eldre barna (fra 9-10 år) og ungdommer.

Vår foreslåtte deltakerpris: 30 kr pr barn og 50 kr pr voksen. Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse torsdag 02.11.17 kl 20. Påmelding stenger søndag 05.11.17 kl 21. Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten. For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Vi sender ut mail innen mandag 06.11.17 til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Vi har begrensa med plasser og på dette arrangementet er billettene forhåndsbetalt så vi setter stor pris på en tilbakemelding hvis du blir forhindra fra å komme. På den måten kan andre familier fra ønskelista få gleden av å få være med denne dagen.
Når du står på ønskeliste vet vi at du og dine gjerne vil bli med.

Dersom dere ikke er blant de heldige som får plass på denne aktiviteten i første omgang, blir dere værende på denne ønskelista. Får vi ledige plasser (sykdomsforfall o.l). tar vi kontakt om vi klarer å få med deg og dine også. En slik hyggelig henvendelse fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks.  

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

15. nov 2017

Klokkeslett

17:00 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Dolly Dimples, Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr pr barn og 50 kr pr voksen

Start: 2. november
20:00
Slutt: 5. november
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding