Haugesundsgruppa inviterer til påskebuffet, påskeverksted og eggejakt søndag 14. april.

Påskebuffet og påskeverksted og eggejakt

Haugesundsgruppa inviterer til påskebuffet, påskeverksted og eggejakt søndag 14. april. Kom bli med oss! 

Aktiviteten passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: fontenen ved Rådhusplassen søndag 14. april klokken 12.45 – møt presis.

Etter en liten hilserunde går vi samlet ned til Maritim for å spise, prate, lage påskepynt, gå på eggejakt og bare kose oss.

Aktiviteten passer for alle.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: 30 kr per barn og 50 kr per voksen som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig innen onsdag 10. april.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Yeleni (97955924) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

14. april 2019

Klokkeslett

12:45 - 15:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Yeleni (97955924) og Linda (97019134)

Sted

Rådhusplassen, Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr per barn og 50 kr per voksen

Start: 7. april
19:45
Slutt: 10. april
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding