Haugesundsgruppa inviterer til nybegynnerkurs i kakedekorering søndag 28.01.18.

kakedekorering

Haugesundsgruppa inviterer dere til nybegynnerkurs i kakedekorering søndag 28.01.18.

Kom bli med å lære å pynte de vakreste kaker!

Oppmøte: Avaldsnes skole, Karmøy klokken 14.45. Kurset varer til kl 18. 

Aktiviteten passer for familier med barn fra 10 år og opp. Kurset starter med en teoribit, derfor greit at barna klarer å sitte i ro og følge med.

Vår foreslåtte deltakerpris: 50 kr per person. Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel.

På kurset vil vi lære mye forskjellig slik som å lage høye kaker og fylle kaker, stable kaker, trekke kaker pent og jevnt med marsipan og marshmallow. Lage egen marshmallow fondant. Vi skal få teste ut kraftige gel matfarger og lære hvordan disse kan brukes. Vi skal lære å lage babyfigurer i marsipan med bleie og nattlue eller hårbånd. Vi skal lære å lage duer og sommerfugler, nydelige roser og blader.

Alt vi lager av kakepynt får vi med oss hjem, vi får også med oss mange gode oppskrifter. En gavepakke som passer til det vi har lært på kurset får vi også, slik at vi kan fortsette å øve på det vi har lært hjemme.

TA MED: en liten boks og forkle.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse torsdag 18.01.18 kl 21. Vi sender ut mail innen lørdag 20.01.18 til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post. De som ikke har vært på lignende aktivitet vil bli prioritert. 

Vi har begrensa med plasser så vi setter stor pris på en tilbakemelding hvis du blir forhindra fra å komme. På den måten kan andre familier fra ønskelista få gleden av å få være med denne dagen.

Når du står på ønskeliste vet vi at du og dine gjerne vil bli med. Dersom dere ikke er blant de heldige som får plass på denne aktiviteten i første omgang, blir dere værende på denne ønskelista. Får vi ledige plasser (sykdomsforfall o.l). tar vi kontakt om vi klarer å få med deg og dine også. En slik hyggelig henvendelse fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks . Her legger vi ut 'siste-liten' plasser og beskjeder blant annet.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

28. jan 2018

Klokkeslett

14:45 - 18:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Avaldsnes skole

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per person

Start: 18. januar
21:00
Slutt: 20. januar
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding