Haugesundsgruppa inviterer til minigolf søndag 14. juli.

Haugesundsgruppa inviterer dere til minigolf på Minigolfen Familiepark på Torvastad søndag 14. juli kl 11. 

Vi har ordnet dagspass, så da kan vi prøve alle banene og spille hele dagen lang om vi ønsker. Dette er en veldig kjekk aktivitet for store og små! Banene går både ute og inne. Det er også to veldig flotte lekeplasser på stedet hvor barna kan kose seg.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: ved lekeplassen ved minigolfen søndag 14. juli kl. 11.00. Her hilser vi på hverandre og blir litt kjent før vi setter i gang å spille.

Vi samles etter en stund spill for å spise medbrakt niste. 

Ta med: EGEN matpakke og drikke!  

Vår foreslåtte deltakerpris: 50 kr pr familie. Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld dere på ønskelisten. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig fredag. Dere som får plass vil få tilsend e-post fredag kveld, derfor viktig at dere sjekker e-posten for å se om dere har fått tildelt plass. Sjekk gjerne søppelposten også. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen lederne 

Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

14. juli 2019

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (97019134)

Sted

Hauskevågsveien 1 4260 Torvastad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per familie

Start: 9. juli
23:00
Slutt: 12. juli
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding