Haugesundsgruppa inviterer til minigolf mandag 22. april

Haugesundsgruppa inviterer enestående familier som ønsker å finne på noe hyggelig 2. påskedag.

Det er spådd strålende påskevær så vi kler på oss og møtes kl. 11.30 presis på minigolf familiepark, Torvastad. Vi får dagspass, så vi kan prøve alle banene og spille hele dagen. Dette er en veldig kjekk aktivitet for alle! Banene går både ute og inn. Det er også en veldig flott lekeplass hvor barna også kan kose seg.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: ved lekeplassen ved minigolfen mandag 22. april kl. 11.30. Her hilser vi på hverandre og så går  vi av gårde i samlet flokk.

Vi starter med å minigolfe så det suser! Etter hvert som vi blir ferdige samles vi og spiser lunch sammen. Vi låner griller der, så alle tar med seg EGEN grillmat og drikke!  

Ta med: Grillmat/matpakke, drikke og godt humør!

Vår foreslåtte deltakerpris: 30 kr pr familie. Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig torsdag 18. april.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Linda og Yeleni

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

22. april 2019

Klokkeslett

11:30 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda (97019134) og Yeleni (97955924)

Sted

Hauskevågsveien 1 4260 Torvastad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr pr familie

Start: 13. april
21:33
Slutt: 18. april
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding