Haugesundsgruppa inviterer til minigolf mandag 21. mai.

Minigolf

Haugesundsgruppa gir seg ikke og ønsker på nytt å invitere dere til å spille minigolf på Minigolfen familiepark på Torvastad mandag 21. mai. Vi satser på litt finere vær denne gangen!

Dette er en veldig kjekk aktivitet for alle! Banene går både ute og inn. Det er også en veldig flott lekeplass hvor barna også kan kose seg.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte: ved lekeplassen ved minigolfen mandag 21. mai klokken 10.45.

Vi starter med å minigolfe så det suser! Etter hvert som vi blir ferdige samles vi og spiser lunch sammen. Vi låner griller der, så alle tar med seg EGEN grillmat og drikke!  

Ta med: Grillmat/matpakke og drikke!

Vår foreslåtte deltakerpris: 30 kr pr person. Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse tirsdag 15. mai klokken 20.

Vi sender ut mail innen lørdag 19. mai til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

NB! NB! De som fikk plass på minigolf 10. mai (som ble omgjort til bowling pga av uvær) vil bli prioritert på denne aktiviteten! NB! Skriv gjerne i kommentarfeltet at dere var tildelt plass 10. mai). 

Vi har begrensa med plasser og setter stor pris på en tilbakemelding hvis du blir forhindra fra å komme. På den måten kan andre familier fra ønskelista få gleden av å få være med denne dagen.

Når du står på ønskeliste vet vi at du og dine gjerne vil bli med. Dersom dere ikke er blant de heldige som får plass på denne aktiviteten i første omgang, blir dere værende på denne ønskelista. Får vi ledige plasser (sykdomsforfall o.l). tar vi kontakt om vi klarer å få med deg og dine også. En slik hyggelig henvendelse fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

21. mai 2018

Klokkeslett

10:45 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Hauskevågvegen 4, Torvastad

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr per person

Start: 15. mai
20:00
Slutt: 19. mai
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding