Haugesundsgruppa inviterer til Lunds tivoli lørdag 6. april.

Haugesundsgruppa gjør noe de aldri har gjort før -vi drar på tivoli lørdag 6. april !! Her blir det latter og hyl om hverandre! 

Vi gleder oss til å få litt vind i håret - litt skrekkblandet fryd!

Aktiviteten passer for familier med barn i skolealder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Barna vil få utdelt et antall billetter hver som de kan bruke på de ulike karusellene på tivoliet.

Ta med: Mot og godt humør!

NB! VIKTIG AT ALLE LESER DETTE! Kiosk: På tivoli er det mange artige karuseller som deres kan prøve, men det er også en del kiosker med 'dippedutter', disse ønsker vi IKKE skal bli brukt denne dagen sammen med oss. I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling og spill i boder. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. Fint om dere snakker med barna/ungdommen om dette på forhånd. NB!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Vi møtes på parkeringsplassen ved tivoliet lørdag 6. april kl 17 - presis. Lederne er lette å få øye på i sine gule vester med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og så går vi inn på tivoliet i samlet flokk.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr barn som betales til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig innen onsdag.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

6. april 2019

Klokkeslett

17:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

(98159594) og Linda (97019134)

Sted

Stadion, Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per barn

Start: 1. april
21:00
Slutt: 3. april
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding