Haugesundsgruppa inviterer til lunch og dobbelkino i Tysværtunet lørdag 2. november - Familien Addams og Dora og den gyldne byen.

Familien Addams og Dora og den gyldne byen

Haugesundsgruppa inviterer dere til å bli med oss å feire Kinoens dag 2. november i Tysværtunet! Vi begynner med å spise felles kinolunch. Deretter skal vi kose oss å se TO filmer rett etter hverandre - Familien Addams  og Dora og den gyldne byen. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Disse filmene passer for de mellomstore barna -aldersgrense 6 år og opp.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Oppmøte: Møt inne ved hovedinngangen til Tysværtunet klokken 11.50 - presis. Lederne er lette å få øye på i sine gule vester med "Er du enestående?" på ryggen. Her tar vi en hyggelig hilserunde før vi snurrer film.

Ta med: Drikkeflasker og litt snacks om dere ønsker det!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen som blir skuffet og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alltid alt ansvar for egne barn på aktiviteter i vår regi.

Foreslått deltakerpris: Gratis

Påmelding: NB! Kort påmeldingsfrist! Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Det er begrenset antall plasser og de fordeles så klokt og rettferdig etter påmelding er avsluttet. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen lederne Haugesund

Informasjon

Dato

2. nov 2019

Klokkeslett

11:50 - 17:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (981 59 594) og Linda 

Sted

Tysværtunet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: Gratis

Start: 27. oktober
20:00
Slutt: 29. oktober
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding