Haugesundsgruppa inviterer til kveldsmattur med utsikt fra Vardafjellet onsdag 13. mai.

Utsikt

Haugesundsgruppa inviterer dere til kveldsmattur til Vardafjellet onsdag 13. mai klokken 18.
Kom bli med å nyt den fantastiske utsikten fra Vardafjellet mens vi spiser medbrakt kveldsmat. 

Aktiviteten passer for de fleste. Turen opp har stigning, vi følger en natursti opp - men mulighet til å gå en annen vei også - på asfalt/grusvei om man har barnevogn.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

Ta med: EGEN kveldsmat og drikke! Ta gjerne med sitteunderlag og klær etter vær!

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Oppmøte: Kl 18 onsdag 13. mai på parkeringsplassen ved Spar Sørhaug. Her hilser vi på hverandre før vi valser avgårde i samlet flokk - men med minst 1 meter avstand mellom familier.

Foreslått deltakerpris: gratis.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

På denne aktiviteten er dere påmeldt (fått plass) når dere har meldt dere på aktiviteten.

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

lederne

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

13. mai 2020

Klokkeslett

18:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Sted

Spar Sørhaug

Pris: gratis

Start: 11. mai
10:50
Slutt: 13. mai
15:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding