Haugesundsgruppa inviterer til kinoen 'Tomb Rider' søndag 8. april på Tysværtunet.

Tomb Rider

Haugesundsgruppa inviterer til kinoen 'Tomb Rider' søndag 8. april på Tysværtunet.

Er dere klare for litt eventyr og action? Det er vi! Kom bli med!

Aktiviteten passer for familier med større barn og ungdommer. Aldersgrensen på filmen er 12 år. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi møtes en liten stund før filmen starter for litt hyggelig prat og barna vil da få utdelt litt knask de kan kose seg med under filmen :)

Oppmøte: inne ved hovedinngangen til Tysværtunet, søndag 8. april klokken 17.30.

Vår foreslåtte deltakerpris: 30 kr per person. Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse onsdag 4. april kl 18.30. NB! Kort påmeldingsfrist! Vi sender ut mail innen torsdag 5. april til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Her kan dere lese litt mer om filmen:
I dette action eventyret følger vi Lara Croft på sin reise for å løse mysteriet rundt farens forsvinning. Filmen er basert på videospillet Tomb Raider av Crystal Dynamics.
Lara Croft er en selvstendig 21 åring, og datter av en eksentrisk eventyrer som forsvant når Lara knapt var blitt tenåring. Lara bor i de kaotiske trendy gatene i øst London hvor hun jobber som sykkelbud, hun sliter med å få endene til å møtes og til å møte opp på skolen. Fast bestemt på å lage sin egen vei nekter hun å innse, og tro på at faren virkelig er borte. Lara rådes til å gå videre etter syv år uten han, noe hun nekter å høre på. Lara skjønner ikke helt selv hva som driver henne til å prøve å løse gåten rundt farens mystiske død. Mot farens siste ønske bestemmer hun seg for å etterlate alt hun har i London for å oppsøke farens siste destinasjon. Turen går til en grav på en mystisk øy som kan ligge et sted utenfor Japan. Utflukten vil ikke være enkel og Lara har ingen anelse om hva som venter henne. Hun reiser kun bevæpnet med sitt skarpe sinn, blind tro og stahet. Det blir en lang og farlig reise, men hvis hun overlever ferden kan hun fortjene navnet Tomb Raider.

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks  . Her legger vi ut 'siste-liten' plasser og beskjeder blant annet. Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

8. april 2018

Klokkeslett

17:30 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Tysværtunet

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr per person

Start: 4. april
18:30
Slutt: 5. april
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding