Haugesundsgruppa inviterer til kinoen 'Rive-Rolf krasjer Internett' fredag 25. januar.

River-Rolf krasjer Internett

Haugesundsgruppa hiver seg rundt og går på kino fredag 25. januar! Vi skal se 'Rive-Rolf krasjer Internett'. Vil dere være med?

Aldersgrensen på filmen er 6 år.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Fredag 25. januar møtes vi på lekeplassen ved Totalen, hvor vi hilser på hverandre og barna får klatret og hoppet av seg litt energi før vi samlet går opp til Edda kino for å se film!

Ta med: litt snacks og drikke om dere ønsker det.

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av å legge til rette for at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, ber vi om at kioskhandling unngås. Da blir det likt for alle og ingen som blir såre og lei seg. Snakk gjerne med barna om dette på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Fredag 25. januar klokken 17.00 ved lekeplassen ved Totalen cafe i sentrum. 

Vår foreslåtte deltakerpris: Kr 30,- pr person. Betales kontant til leder ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt om du ønsker det. Er prisen mer enn du klarer  nå legger du bare mindre i konvolutten, det går helt fint. Har du derimot helt grei økonomi, er du velkommen til å betale litt mer.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etter dette kommer det opp en farget tekst på skjermen din om du er påmeldt og har fått plass eller om du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker. Den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn.

Når du står på ønskeliste, vet vi at du også gjerne vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. får ledige plasser og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Hilde og Linda (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

25. jan 2019

Klokkeslett

17:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Totalen Cafe, Haugesund

Antall plasser: 20 Gjenværende: 0

Akkurat nå er det fullt. Meld gjerne din interesse likevel, da vil du høre fra oss så fort vi kan tilby plass.

Pris: 30 kr per person

Start: 23. januar
18:00
Slutt: 25. januar
12:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding