Haugesundsgruppa inviterer til keramikkurs FREDAG 24. mai.

Haugesundsgruppa prøver noe vi aldri har gjort før - Vi skal lage lekre kreasjoner i keramikk fredag 24 . mai!! Blir med på noe nytt og spennende dere også! 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra skolealder og oppover.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

I utgangspunktet er det barna som skal få lage de vakreste keramikksaker, men kanskje får vi voksne også lov til å prøve litt...Det kommer til å bli en kort gjennomgang av grunnleggende teori. Så presentasjon av enkle teknikker, så som "tumming" og pølse teknikk. Ut fra dette skal vi få prøve å lage forskjellige ting. Vi vil bli vist hvordan vi kan lage en skål, som vi etterpå kan dekorere med stempler.

Vi kan ikke være så mange om gangen i keramikkverkestedet - derfor har vi satt opp to datoer. Dersom dere kan begge datoene meld dere gjerne på begge aktivitetene (22. og 24. mai), da er det enklere for oss å velge ut.. 

Det som lages må brennes, så dere må hente tingene i etterkant av aktiviteten (dere vil få nærmere beskjed). 

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Oppmøte: Møt opp fredag 24. mai klokken 17 presis, utenfor keramikkverkstedet på Haugaleite 32, Haugesund. 

Foreslått deltakerpris: Kr 30,- pr barn/person som betales kontant til leder ved oppmøte. 

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig mandag 20. mai. NB! Sjekk e-posten deres!

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen lederne

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

24. mai 2019

Klokkeslett

17:00 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Yeleni  tlf: 979 55 924

Sted

Haugaleite 32

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 30 kr per barn/person

Start: 16. mai
18:00
Slutt: 21. mai
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding