Haugesundsgruppa inviterer til Karmøydalten søndag 31. mars

Ridestien på Visnes

Haugesundsgruppa gjør noe de aldri har gjort før -blir du med du også?

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle.

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Søndag 31. mars drar vi på ei turløype med innlagte poster på ridestiene i Visnes (Karmøy). Løypa passer for hele familien, også for barnevogn. Vi samles før løypa starter og tar en hilserunde.   

Vi tar oss gjennom alle poster og samles ved Fransehagen. Der vil dere finne varme griller som kan benyttes av alle som ønsker det. 

Ta med: Ta med nistemat, grillmat (for de som ønsker å grille), drikkeflasker og godt humør!

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte: Kl 11.30 ved parkering før vi går turløypa på ridestiene i Visnes (Karmøy). Lederne er lette å få øye på i sine røde t-skjorter med "Er du enestående?" på ryggen. Her hilser vi på hverandre og så starter turløypa.

Foreslått deltakerpris: Gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen

Lederne i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

31. mars 2019

Klokkeslett

11:30 - 13:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde Serdal tlf: 981 59 59 4

Yeleni Madsen tlf: 979 55 924

Sted

Ridestien på Visnes

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Start: 24. mars
10:00
Slutt: 28. mars
11:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding