Haugesundsgruppa inviterer til Julegatevandring TIRSDAG 28. november.

Haugesundsgruppa inviterer til Julegatevandring i Haraldsgata TIRSDAG 28. november og utdeling av sjokolade-adventskalendere (og et et par andre sorter) til barna. Kom bli med oss å kjenn på den koselige førjulstida når vi går igjennom byens julepyntede gate :) Hvem finner flest nisser og hvem finner flest reinsdyr mon tro? Kanskje blir det en varm og søt overraskelse til barna også (kakao) på slutten av turen:) Alle barna får velge seg (ut fra det utvalget som er) hver sin adventskalender som de får ta med seg hjem og begynne å telle ned til julaften :)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) Alle kan melde sin interesse! 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Ta med deg: 

  • nisselue

Aktivitetslederne tar med: 

  • kakao og adventskalendere

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 17 ved Sildastimen (mellom Dolly Dimples og Ark bokhandel) i Haraldsgata tirsdag 28. november. Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått frivillig egenandel: gratis

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. Tilbudet er helt alkoholfritt, til glede for store og små. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Linda og Hilde

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

28. nov 2023

Klokkeslett

17:00 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda og Hilde (981 59594)

Sted

Haraldsgata 159

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: gratis

Start: 20. november
17:00
Slutt: 26. november
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding