Haugesundsgruppa inviterer til Jul i Kongeparken søndag 3. desember.

Jul i Kongeparken

Enestående Familier Haugesund ønsker å inviterer dere til Jul i Kongeparken og en fantastisk dag med mange kjekke opplevelser søndag 03.12.17.

Aktiviteten passer for familier med barn fra et par år og oppover. Ikke alle de store karusellene er åpne, men er like koselig for både store og små barn.

Vi har bestilt egen buss og reiser sammen fra Flotmyr. Møt opp klokken 09.15. Det er viktig at alle er presis for vi har en ferje å nå og ikke anledning til å vente på folk. Vi er booket inn i Kongeparken fra kl 12.30 til kl 15.30. Detaljer går vi igjennom på selve dagen.

NB! De 4 første setene i bussen er forbeholdt ledere med barn (vi må ha kontakt med bussjåfør og gi beskjeder mm). Vennligst ikke gå inn i bussen før dere har snakket med oss:)

OPPMØTE: Flotmyr busstasjon klokken 09.15 søndag 3. desember.

Vår foreslåtte deltakerpris: 100 kr per voksen og 50 kr per barn. Ta med rett veksel, legge gjerne pengene i en konvolutt med navnet deres på. Dette inkluderer buss tur/retur Stavanger med ferjebillett, inngang til Kongeparken og lunch buffet inkl. drikke inne i Kongeparken, bamsebesøk og mange kjekke opplevelser.

Vi anbefaler alle å ta med ekstra mat og drikke til turen opp og ned.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse mandag 20.11.17 kl. 22. Påmelding stenges torsdag 23.11.18 kl 20. Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg og dine på. Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten. For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Vi sender ut mail innen fredag 24.11.18 til dere som har fått plass på aktiviteten. Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at de tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

Vi har begrensa med plasser og på dette arrangementet er billettene forhåndsbetalt så vi setter stor pris på en tilbakemelding så snart som  mulig hvis du blir forhindra fra å komme. På den måten kan andre familier fra ønskelista få gleden av å få være med denne dagen.

Når du står på ønskeliste vet vi at du og dine gjerne vil bli med. Dersom dere ikke er blant de heldige som får plass på denne aktiviteten i første omgang, blir dere værende på denne ønskelista. Får vi ledige plasser (sykdomsforfall o.l). tar vi kontakt om vi klarer å få med deg og dine også. En slik hyggelig henvendelse fra oss kan komme helt frem til samme dag aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

BARNESETER:
Viktig! Dere med mindre barn må ta med egne bilseter til å bruke i bussen.

Her kan dere lese mer om hva som skjer i Jul i Kongeparken:

Julemagi i Kongeparken
Velkommen til god gammeldags julestemning i Kongeparken! I førjulstiden får dere oppleve at Kongeparken glitrer med tusenvis av julelys og gatene fylles med yrende liv av smånisser, karuseller, musikk og julesang.
I juleverkstedene får barna utforske og samarbeide med familien om å lage juleskatter - og selvfølgelig får de ta med seg alt de lager hjem.
En smakfull og fristende familiebuffet som leker med julesansene er inkludert. Her kan både små og store nisser spise og drikke til de sprekker!
Spisetidspunkt får vi utlevert ved ankomst. Alle karuseller, show og opplevelser i Kongeparken er inkludert i billetten (utenom spill).

Husk å kle dere etter været!

Vi gleder oss til en magisk julefeiring!

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks  Her legger vi ut 'siste-liten' plasser og beskjeder blant annet.

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

3. des 2017

Klokkeslett

9:15 - 18:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Flotmyr busstasjon

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per barn og 100 kr per voksen

Start: 20. november
22:00
Slutt: 23. november
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding