Haugesundsgruppa inviterer til gåtur til Kvalen fyr og cupcakes på Jåblom søndag 16. juni.

Kvalen fyr

Haugesundsgruppa inviterer dere til en gåtur søndag 16. juni - turen går til Kvalen fyr. Etter turen tar vi oss en tur innom Jåblom i byn for å smake på deres deilige cupcakes!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Kiosk/kjøp: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. Vi ønsker ikke at noen kjøper noe ekstra så lenge de er sammen med oss denne dagen. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Oppmøte:  På parkeringsplassen ved Haraldsstøtta nord i byn søndag 16. juni klokken 11 - presis. Alle må komme seg fra Haraldsstøtta og til byn - Jåblom på egenhånd. Her hilser vi på hverandre før vi begynner på turen ut mot fyret. 

Foreslått deltakerpris: Kr 20,- pr person som betales kontant til leder ved oppmøte. Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Konvolutt kan godt benyttes ved ønske om å anonymisere betalingen.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

NB! NB! KORT PÅMELDINGSFRIST!! Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Plassene fordeles så klokt og rettferdig som mulig lørdag! 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Hilde og Linda 

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

16. juni 2019

Klokkeslett

11:00 - 14:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (97019134)

Sted

Haraldshaugen

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 20 kr per person

Start: 13. juni
16:00
Slutt: 15. juni
16:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding