Haugesundsgruppa inviterer til gåtur til Kvalen fyr og cupcakes på Jåblom 25. januar.

KValenfyr

Haugesundsgruppa inviterer dere til en gåtur lørdag 25.januar - i morgen - turen går til Kvalen fyr. Etter turen tar vi oss en tur innom Jåblom i byn for å smake på deres deilige cupcakes!

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for alle. 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Oppmøte:  På parkeringsplassen ved Haraldsstøtta nord i byn lørdag 25. januar klokken 11 - presis. Alle må komme seg fra Haraldsstøtta og til byn - Jåblom på egenhånd. Her hilser vi på hverandre før vi begynner på turen ut mot fyret. 

Foreslått deltakerpris:  gratis 

Kiosk/kjøp: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet -og ikke minst for å dempe kjøpepresset, oppfordres alle voksne til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Da blir det likt for alle og ingen barn som blir såre og lei seg. Vi ønsker ikke at noen kjøper noe ekstra så lenge de er sammen med oss denne dagen. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Påmelding: NB! NB! KORT PÅMELDINGSFRIST!!  Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld deg på aktiviteten. Det er begrenset med plasser og påmelding er mulig til alle plassene er tatt (første-mann-til-mølla-prinsipp).

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen Hilde og Linda 

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

25. jan - 24. jan 2020

Klokkeslett

11:00 - 15:54

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (97019134)

Sted

Haraldsstøtta

Antall plasser: 15 Gjenværende: 3

Pris: Gratis

Start: 24. januar
16:00
Slutt: 25. januar
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding