Haugesundsgruppa inviterer til forstillingen Instamamma fredag 20. mai.

Instamamma

Haugesundsgruppa inviterer dere til forstillingen "Instamamma" fredag 20. mai. Haugesund Teater sin forestilling Instamamma er vårens store familieforestilling på HAUT scene. Ta med deg barna/ungdommen og møt Instamamma og hennes tilsynelatende perfekte familie. Vi garanterer en god latter for både store og små!

Vi møtes i forkant ved lekeplassen nord i Haraldsgata for litt lek og prat :)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Aktiviteten passer for familier med barn fra 8 år og opp. 

Les mer: Lille Sol er snart 9 år. Hun bor sammen med mamma, pappa og storesøster Samantha på 13. Hjemme er det skikkelig fint; pyntefint. Det må være skikkelig pyntefint, for mamma er influenser på Instagram. Instamamma heter hun visst der. Storesøster elsker å være med på mamma sine instabilder i nye klær som mamma har bestemt, men Lille Sol synes liksom ikke det er så gøy lenger. Hun vil bestemme selv hva hun skal ha på seg, og hun vil ihvertfall bestemme hvordan bursdagskaka skal se ut! Alle synes Sol liksom er så heldig som får nye klær og pene leker hele tiden, men Sol ville ikke ha dem. Sol har fått en ny venn som heter Marco. Marco er rar. Han bor med bestemora si, og de har det skikkelig rotete. Men han får gjøre nesten hva han vil, han! Når det nærmer seg Sols bursdag, skjer det noe rart. Har bestemora til Marco magi?

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Kiosk: Vi ber alle voksne unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Møt ved lekeplassen nord i Haraldsgata (ved Totalen Cafe) fredag 20. mai kl. 17.20 - presis!

Foreslått deltakerpris: Kr 50 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet om det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista.

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle våre aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. 

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Hilde og Linda

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

20. mai 2022

Klokkeslett

17:20 - 19:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Sted

Totalen Cafe, Haugesund

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr pr familie

Start: 16. mai
9:00
Slutt: 19. mai
9:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding