Haugesundsgruppa inviterer til FjordCruise og middag i Åkrafjorden Lørdag 27. august

Haugesundsgruppa ønsker å invitere til et nydelig fjordcruise i Åkrafjorden, lørdag 27. august.

Denne dagen får vi hele båten for oss selv, og vi blir kjørt rundt inne i Åkrafjorden hvor vi blant annet får komme tett opp til Langfoss - fra sjøsiden! Dette blir spektakulært! Etter båtturen drar vi til Åkrafjordtunet for å spise god middag :)

Nye og 'gamle' familier er like velkomne, og vi håper vi treffes i Åkrafjorden :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 27. august drar vi inn til vakre Åkrafjorden for å dra på fjordcruise og spise middag. Vi møtes på Fjæra kai. Vi får en hel båt for oss selv, og vi blir da kjørt rundt inne i Åkrafjorden hvor vi vil få se mange fantastiske steder. Åkrafjorden er kjent for sin fantastiske natur med både høye fjell og flotte fosser. Blant annet skal vi vi se den fantastiske Langfoss fra sjøsiden! Dette blir en opplevelse utenom det vanlige!

Etter båtturen drar vi til Åkrafjordtunet hvor vi skal spise en god middag før vi avslutter for dagen. 

Ta med deg: 

  • vannflasker
  • litt nistemat
  • gode klær

Kiosk: Vi ber alle unngå kioskhandling av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne. 

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange hos oss har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn under hele aktiviteten.

Oppmøte: Kl 10.30 PRESIS på Fjæra kai. Aktivitetslederne har røde sekker og er lette å få øye på. Her tar vi en enkel hilserunde.

Foreslått deltakerpris: Kr 50,- pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169.

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv som voksen og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmeldingsfrist.

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Du hører fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall eller lignende klarer å få med deg og dine også.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du glemt passordet og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging.

Vi minner om: Aktivitetstilbudet Enestående familier er primært for foreldre som bor alene med / ofte er alene med sine barn / tenåringer. På alle aktiviteter gjennom året er det slik at alle kommer alene med barna sine. Mye av poenget med å være med, er å bli kjent med andre voksne som også er mye alene med barna sine og utvide familiens nettverk. Alle som er med, store som små, forventes å bidra med positivitet slik at aktiviteten blir hyggelig :)

Vi gleder oss!

Vennlig hilsen Solveig Helene, Linda og Hilde

Frivillige aktivitetsledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

27. aug 2022

Klokkeslett

10:30 - 14:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

Navn: Solveig Helene Aasen

Telefonnummer: 926 10 227

E-post: haugesund@enestaaendefamilier.no

Sted

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50,- pr familie

Start: 8. august
8:26
Slutt: 21. august
22:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding