Haugesundsgruppa inviterer til familiedag med strandrydding på Bukkøy, Lørdag 27. april!

Haugesundsgruppa hiver seg på strandrydding arrangert av lokale miljø organisasjoner i Haugalandet. Det blir en familiedag med strandrydding og grillkos på Bukkøy. Ta med godt humør og noe å drikke. Arrangøren stiller med utstyr og dugnadsmat.

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :) 

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Lørdag 27. april treffes vi ved Avaldsnes kirken og går samlet til bryggen på sørsiden av Bukkøy og så rydder vi først før vi tar en velfortjent matpause. Velkommen!

Ta med: Drikkeflasker og godt humør!

Oppmøte: Vi møtes kl. 11.30 ved Avaldsnes kirken

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig. Vær imidlertid klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert og det skal respekteres.

Foreslått deltakerpris: gratis.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde på kun seg selv og egne barn. Alle som ønsker å være med på dette flotte dugnadsarbeidet for å holde den vakre naturen vår ren og pen får være med! Melder du deg på har du fått plass! 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi pga sykdomsforfall e.l. har noe ledig og klarer å få med deg og dine også. Et slikt hyggelig tilbud fra oss kan komme helt frem til den dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det :)

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen når du skal logge inn. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vi gjør oppmerksom på at aktiviteter i Enestående familiers regi aldri avlyses. Men det kan hende vi gjør noe helt annet enn det vi har planlagt, for eksempel om det bøtter ned en dag vi skal være ute. Hvor vi da drar istedenfor finner vi gjerne ut av sammen når vi møtes :)

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til å treffe dere!

Vennlig hilsen frivillig leder Linda og Yeleni 

IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

27. april 2019

Klokkeslett

11:30 - 15:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Linda (97019134) og Yeleni (97955924)

Sted

Viking Village @ Bukkøy

Pris: Gratis

Start: 24. april
18:51
Slutt: 26. april
18:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding