Haugesundsgruppa inviterer til en spennende dag med Dresinsykling på Ålgårdsbanen, besøk på Solastranda og middag torsdag 6. august.

Dresinsykling

Haugesundsgruppa inviterer dere til en spennende dag torsdag 6. august - med dresin-sykling i Ålgård, tur langs Solastranda og kanskje litt bading - og dagen avsluttes med god middag før vi kjøre hjem igjen (i egen buss) mette på mat og mette på gode opplevelser!

Vi gleder oss til å prøve noe helt nytt og spennende - kom bli med du også!!

Aktiviteten passer for familier med barn fra 4-5 års alder og oppover, de må kunne sitte i ro på benken mens voksne sykler. Større barn og ungdommer kan selvsagt også sykle. 

Nye og 'gamle' familier er like velkomne :)

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi forholder oss selvsagt til Folkehelseinstituttets råd og anbefalinger for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Enestående familier har som anbefalt utviklet egne smittvernregler som bygger på disse. Vi forventer at alle kjenner og følger disse når de møter opp på aktiviteter hos oss.  Kort sagt kan reglene oppsummeres til KOM FRISK - VASK HENDA - HOLD AVSTAND. Har du grunn til å tro at du kan være bærer av smittsomme sykdommer så blir du hjemme. Vær ekstra nøye med håndvask og gode hoste/nysevaner og hold fornuftig avstand til andre.

DRESINSYKLING:

Familiene følger en av to mulige strekninger - tur/retur Figgjo – Ålgård og Figgjo – Foss-Eikeland. Distansen tur/retur Figgjo – Ålgård er litt under seks kilometer og turen tar en liten time i rolig tempo.

Strekningen Figgjo – Foss-Eikeland tur/retur er 10 km og tar ca 1,5 time i rolig tempo.

Flertallet av syklene er tandemdresiner. Her er det plass til to som sykler og en sidebenk med plass til en voksen eller inntil tre barn. På enkel dresinsykkel er det plass til en voksen som sykler og 2-3 mindre barn.

Alle må ha på sykkelhjelm, og må ta med egen hjelm. 

Ta med: Drikkeflasker og ekstra mat. BADETØY og SYKKELHJELM! 

Oppmøte: Kl 07.45 - presis- torsdag 6. august på Flotmyr busstasjon hvor vi kjører egen buss frem til Ålgård. Vi har ikke anledning til å vente på noen da vi har en ferje å nå. Alle må møte opp på Flotmyr. 

Kiosk: I Enestående familier er vi opptatt av at alle familier skal ha anledning til å være med, uansett størrelse på lommeboka. Av hensyn til fellesskapet og for å dempe kjøpepresset mellom deltakerne, oppfordres alle til å merke seg dette og unngå kioskhandling. Snakk med gjerne barna dine på forhånd slik at de er forberedt.

Fotografering: Ta gjerne bilder av egne barn, det er bare hyggelig, men vær klar over at mange har reservert seg mot å bli fotografert, og det skal respekteres.

Ansvar: Foreldre har alt ansvar for egne barn på våre aktiviteter.

Foreslått deltakerpris: Kr 150 pr familie. Betales ved oppmøte via VIPPS til IOGT Enestående familier #554169. Merk betalingen: 8020 dresin

Er prisen mer enn du klarer nå, går det fint å betale mindre. Har du derimot god økonomi, er du velkommen til å betale litt mer om du vil. Vi gjør oppmerksom på at innbetalinger ikke refunderes.

Kun VIPPS - smittevernhensyn.

Påmelding: Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld din interesse for å bli med. Benytt beskjedfeltet når det er ting du vil gjøre oss oppmerksomme på. Umiddelbart etterpå ser du en rød tekst på skjermen din om at du er på ønskelista. Samme beskjed er også sendt til din epostadresse (det hender epost fra oss legger seg som søppel/reklame hos mottaker og den er lett å overse om man leser epost kun via mobiltelefon).

Det er som vanlig anledning til å melde interesse for kun seg selv og egne barn. Aktiviteten har begrenset antall plasser. De fordeles så rettferdig som mulig etter endt påmelding. 

Står du fortsatt på ønskelista etter fordelingen av plassene er gjort, vet vi at du også vil være med. Da hører du fra oss om vi på grunn av sykdomsforfall e.l. har ledig kapasitet og klarer å få med deg og dine også. Tilbudet kan komme helt frem til dagen aktiviteten går av stabelen, så vet du det. 

Usikker på om du har fått plass? Se epost fra oss. I tillegg kan du se på Min side. Der finnes oppdatert oversikt over alle dine påmeldinger.

Strever du med innlogging finner du informasjon her.

Har du bare glemt passordet ditt og trenger et nytt? Benytt Glemt passord-funksjonen under innlogging. Da sendes en epost umiddelbart til din epostadresse. Følg anvisningen og velg selv ditt nye passord.

Vennlig hilsen

lederne

Frivillige ledere i IOGTs Enestående familier Haugesund

Informasjon

Dato

6. aug 2020

Klokkeslett

7:45 - 20:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde og Linda (970 19 134)

Sted

Flotmyr busstasjon

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 150 kr per familie

Start: 26. juli
20:30
Slutt: 2. august
20:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding