Haugesundsgruppa inviterer til dagstur til VilVite i Bergen lørdag 7. oktober 2017.

VilVite - mye morsom å lære for både barn og voksne

Haugesundsgruppa inviterer til dagstur til VilVite i Bergen lørdag 7. oktober 2017. Her blir det mye lek og læring for store og små!

Haugesundsgruppa inviterer dere på dagstur til VilVite i Bergen lørdag 7. oktober.
Velkommen til morsomme og spennende aktiviteter – alt i naturvitenskapens tegn. På VilVite finnes det mange kjekke aktiviteter for både barn og voksne! Her kan dere leke, lære og ha det gøy sammen. Les mer om VilVite her: https://www.vilvite.no/

Oppmøte: Flotmyr busstasjon lørdag 7. oktober kl. 07:45.
Vi har bestilt buss og reiser sammen fra Flotmyr. Det er viktig at alle er presis for vi har en ferje å nå og ikke anledning til å vente på folk. Retur fra VilVite vil bli ca kl 17, da er vi tilbake på Flotmyr rundt kl. 20.30.

NB! De 4 første setene i bussen er forbeholdt ledere med barn (vi må ha kontakt med bussjåfør og gi beskjeder mm).

Aldersgrense: Det er en lang tur og anbefaler derfor ikke å ha med barn under 3 år

NB! Egne barneseter/bilputer tas med ved behov.

Vår foreslåtte deltakerpris: 50 kr pr barn og 100 kr pr voksen. Betales kontant ved fremmøte, gjerne i en konvolutt merket med navnet ditt.

Det blir en lang dag, husk å ta med nok mat og drikke for hele dagen!

Vi samles i matpakkesalen ved VilVite kl 13.30 for å spise lunch sammen.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse torsdag 28.september kl 22 og stenges søndag 01.10.17 kl 21.  Logg inn med ditt brukernavn og passord og meld på deg og dine. Umiddelbart etter dette ser du på skjermen din en rød statustekst som bekrefter at dere nå er registrert på ønskelisten evt påmeldt dersom det er første mann til mølla- aktivitet. Samme beskjed har også blitt sendt til din epostadresse. Det er begrenset antall plasser på denne aktiviteten ( 50 stk). For at flest mulig familier skal få mulighet til å bli med er det kun anledning til å melde på egne barn.

Melder du din interesse registreres du automatisk på aktivitetens ønskeliste OG venteliste. Etter påmeldingsfristen er gått ut hører du fra oss om du og dine får være med denne gangen. Vi sender ut mail senest tirsdag 3. oktober som bekrefter om dere har fått plass på aktiviteten eller ikke. Om dere ikke får plass i første omgang har vi dere på ventelisten og tar kontakt dersom vi får ledige plasser :)

Prioriteringer: På denne turen vil vi prioritere familier som ikke har vært med Enestående Familier på langturer tidligere. De resterende plassene blir fordelt etter felles reglermentet til Enestående Familier.

NB! Enestående familier har nå fått nye nettsider, det er derfor viktig at du logger deg inn og får registrert inn barna dine på nettsiden, også om du tidligere her vært inne på sidene våre. Les mer her: https://www.enestaaendefamilier.no/nyttig-aa-vite/ofte-stilte-spoersmaal/hvorfor-faar-jeg-ikke-meldt-meg-paa-en-aktivitet

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks .Her legger vi ut 'siste-liten' plasser og beskjeder blandt annet. 

Bare ta kontakt om du lurer på noe.

Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen,

Linda (97019134) og Hilde (98159594)

Informasjon

Dato

7. okt 2017

Klokkeslett

7:45 - 20:30

Kontakt aktivitetsansvarlig

 Linda (97019134) og Hilde (98159594)

Sted

Flotmyr busstasjon

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr pr barn og 100 kr pr voksen

Start: 28. september
22:00
Slutt: 5. oktober
21:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding