Haugesundsgruppa inviterer til dagstur til Kongeparken lørdag 22. juni.

Fart og spenning

Haugesundsgruppa ønsker å invitere dere til en fantastisk dag med mange kjekke opplevelser i Kongeparken lørdag 22. juni. 

Kongeparken er en familiepark med aktiviteter for alle aldre med over 60 ulike aktiviteter. Kom bli med oss på en fartsfylt og spennende tur.

Jippiiiiiii vi skal til Kongeparken! Kom bli med!

Vennligst les all informasjonen nedenfor her før du melder din interesse.

Vi har leid inn egen buss og kjører sammen fra Flotmyr. NB! De 4 første setene i bussen er forbeholdt ledere med barn (to på hver side).

Oppmøte: Møt på Flotmyr presis klokken 07.40 lørdag 22. juni 2019. Vi har en ferje vi skal nå og det er derfor viktig at alle møter presis, da vi ikke har anledning til å vente på noen.Retur fra Kongeparken blir ca kl 18, detaljer går vi igjennom på selve dagen.

Før vi går inn i bussen hilser vi på hverandre. 

Felles lunch: Vi spiser alle lunch (Gårdsbuffet) sammen, dette er også inkludert! Tid og sted får vi vite når vi ankommer Kongeparken.

Deltakere som ikke har vært med oss til Kongeparken tidligere vil bli prioritert, samt familier med barn fra 5 år og oppover. KUN egne barn kan meldes på. 

Vår foreslåtte deltakerpris: 50 kr pr barn og 100 kr per voksen. Betales kontant ved fremmøte, husk rett veksel. Legg gjerne i en konvolutt med navnet deres på. Dette inkluderer buss og ferje t/r, samt inngangsbilletter og lunchbuffet.

Ta med: Det vil bli en lang dag, så ta med nok mat og drikke til både tur og retur. Det er også en liten 'vannpark' så ta gjerne med badetøy til de minste.

NB! BARNESETER må dere evt ta med selv dersom det er behov for det.

Påmelding: Det åpnes for å melde sin interesse torsdag 13.06 kl 16. Vi sender ut mail innen mandag 17.06 til dere som har fått plass på aktiviteten. NB!!!! Viktig at alle sjekker e-posten sin og sender oss en bekreftelse på at dere tar i mot plassene. NB! Kun de som får plass på aktiviteten får e-post.

INNDELING i grupper: Vi kommer til å sette i sammen mindre grupper, slik at alle har noen å gå sammen med i parken. Vi ser da mest på aldersammensetting. Dette informere vi mer om på selve dagen.

Her kan dere lese litt mer om hva som finnes i Kongeparken: https://www.kongeparken.no/

Like oss gjerne på Facebook : https://www.facebook.com/Enest%C3%A5ende-familier-Haugesund-906464662696888/?ref=bookmarks . 

Bare ta kontakt om du lurer på noe. Vi gleder oss til en trivelig dag med både nye og "gamle" enestående familier.

Vennlig hilsen Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Informasjon

Dato

22. juni 2019

Klokkeslett

7:40 - 21:00

Kontakt aktivitetsansvarlig

Hilde (98159594) og Linda (97019134)

Sted

Flotmyr busstasjon

Det er mange som ønsker å bli med. Når vi har fordelt plassene, vil de som får tilbudet denne gangen motta en bekreftelse på epost fra oss.

Pris: 50 kr per barn og 100 kr per voksen

Start: 13. juni
16:00
Slutt: 16. juni
17:00

Påmelding

Du har ikke registrert noen barn. Gå til Min side for å legge til barn.

Endre melding

Endre melding